Att bli medlem

För att bli medlem i Stockholms Radioflygklubb betalar du in medlemsavgift och nyckeldeposition till klubbens plusgirokonto. Var noga att fylla i namn, adress, telefon- och personnummer på inbetalningsblanketten och att specificera vilka avgifter det är du betalar för. Vår kassör tar hand om din inbetalning och meddelar flygskolan som ofta befinner sig på fältet vid bestämda tider. Du kan hämta ut din nyckel hos flygskolan ute på vårt flygfält.

Medlemsavgiften följer normalt kalenderår men nya medlemmar som inträder i klubben efter 30/9 erhåller medlemskap även för nästkommande år. Detta betyder att om du betalar in medlemsavgiften före 30/9 så gäller den bara för innevarande år. Vill du bli medlem i September kan det alltså vara en idé att vänta med att betala in medlemsavgiften till efter 30/9.

Medlemsavgifter

Seniorer & Familjer (skrivna på samma adress)

Medlemsavgiften inklusive SMFF-avgiften är 820:- (400 kr exkl. SMFF-avgiften) per år och betalas in på klubbens plusgirokonto.

Juniorer (yngre än 20 år)

Medlemsavgiften inklusive SMFF-avgiften är 200:- (100 kr exkl. SMFF-avgiften) per år och betalas in på klubbens plusgirokonto.

Nyckel och nyckeldeposition

För att få tillgång till klubbens fält på Barkarby behöver du en nyckel. För att få ut nyckeln måste du betala in en nyckeldeposition till klubbens plusgirokonto.
Efter att kassören mottagit din deposition lämnas nyckeln efter överenskommelse med flygskolan över till dig personligen på fältet.

Nyckeldepositionen är 95:- för alla medlemmar.

Inbetalning på plusgirokontot

Du sätter in din medlemsavgift samt eventuell nyckeldeposition på plusgirokonto 50 32 68-5.

Kontrollera att du fått med information om:

Namn
Adress
Personnummer
Telefonnummer
E-postadress
ev. SMFF-nummer
Vilka avgifter du betalar (medlemsavgift, nyckedeposition etc.)

Gästflygare

Du är välkommen att gästflyga hos oss i sällskap med någon av våra medlemmar.

Du har möjlighet att gästflyga upp till 5 gånger per år utan att betala medlemsavgiften. Observera att du måste vara ansluten till SMFF via någon annan klubb för att försäkringen skall gälla.

Som gästflygare måste du skriva in dig i vår loggbok. Loggboken finns inne i vagnen.